Reserves; 93 809 6226 - 620 886 363
info@ateneudetous.com
Carrer Sant Valentí,2 Sant Martí de Tous

Qui som

El restaurant l’Ateneu es troba a la bonica població de Sant Martí de Tous comarca de l’Anoia (Barcelona). És una petita vila d’un miler d’habitants envoltada per un paisatge de boscos i camps de conreu, un entorn molt tranquil, ideal per gaudir del paisatge que ens ofereix. És un lloc molt aconsellable per fer excursions a peu i també amb bicicleta, ben a prop s'hi troben llocs d'interès natural com la Fou, l'embassament de Sant Martí de Tous, ... entre altres.

 

 

L'Àngels Roca i el Mingo Cervera són els encarregats de fer rutllar aquest negoci, de caire familiar, des de fa més de catorze anys. La seva experiència i el tracte directe amb la gent són una de les claus del seu èxit. La millora constant i els seus nous reptes culinaris i organitzatius els mantenen al cap davant del món de la restauració, oferint els millors serveis i la millor cuina als seus clients.

Cal destacar que la cuina de l'Ateneu ha evolucionat en els darrers anys, convertint-se en una cuina d'essència mediterrània que manté un toc casolà i creatiu. La elaborada feina de la nostra cuinera Àngels Roca es veu reflectida en menús equilibrats, innovadors i de gran qualitat.